18 juli 2024

Sponsor wandeltocht Rien Nijsse

Wie sponsort mijn wandeltocht?

Zaterdag 2 september 2023 start ik mijn wandeltocht langs het Pelgrimspad, dat gaat van Amsterdam naar Maastricht. In 3 weken ga ik ongeveer 470 km lopen. De tocht is te volgen via https://www.polarsteps.com/riennijsse/8203578-pelgrimspad-2023-amsterdam-maastricht . Aan deze tocht heb ik een goed doel gekoppeld : de Stichting Maatschappelijk Parkhout (SMP). Zie ook www.smp-nieuwegein.nl .

Deze SMP (voorheen SGM, Stichting Geinoord Maatschappelijk) organiseert activiteiten op het sportpark van SV Parkhout en gebruikt de accommodatie op momenten dat er niet wordt gevoetbald. De SMP werkt uitsluitend met onbetaalde vrijwilligers.

Iedere dinsdag is er een bijeenkomst voor 75-plussers uit Nieuwegein (elke week zo’n 40 a 50 deelnemers) met spellen, kaarten, sjoelen, biljarten, beweegoefeningen en een gezamenlijke lunch. Iedere donderdag een spelmiddag voor 55-plussers met kaarten, spellen en biljarten.

Incidenteel is er een bijeenkomst voor mantelzorggezinnen en een Teenage Party (disco-avond voor jeugd van 12 -16 jaar).

De SMP is mede mogelijk gemaakt door subsidie van de Gemeente Nieuwegein, de Stichting Topvoetbal Nieuwegein, het RCOAK en het KF-Heinfonds. Deze subsidie dekt evenwel niet alle kosten en daarom onder meer deze actie.

Mijn vraag aan jullie :

  • Welk bedrag per km of vast bedrag wil je bijdragen aan dit goede doel?

Onze Stichting Maatschappelijk Parkhout is blij met iedere bijdrage.

Je kunt je toezegging aan mij mailen (cestrien@hotmail.nl) of appen (06-48028002) of gewoon meedelen. Na de wandeltocht zal ik dan het exacte aantal kilometers doorgeven, zodat je de bijdrage (fiscaal aftrekbaar) kunt overmaken naar de Stichting  Maatschappelijk Parkhout (NL14INGB0674972716) onder vermelding van SPONSORLOOP RIEN. Uiteraard mag je het ook aan mij contant overhandigen.

Bij voorbaat dank voor jullie steun.

Rien Nijsse